AUTOSMART

HITTA RÄTT LÄTT

Sedan många år har vi på Affärsdesign varit inblandade i projekt där det gäller att matcha bilar med rätt bildelar. Vi anser att det bör räcka med bilens registreringsnummer. Dessa projekt har under åren lärt oss mycket om bilar och dess tillbehör, men främst glädjen att vår kunders verksamheter effektiveras i stora mått! En annan viktig bit är att bilmodeller och tillbehör är en föränderlig värld, det är här våra tjänster gör det enkelt att uppdatera och administrera produkter och priser. Har du kört fast i din verksamhet eller planerar du kanske att start en web-shop med bildelar?
KONTAKT OSS IDAG!

k

SMARTFLOW

SmartFlow är själva sambandscentralen i våra lösningar. Det är här du uppdaterar bilder, priser och all fakta. Detta kallas populärt för ett PIM-system, Product Information Management system.

SMARTGUIDE

När kunder kommer till din butik så kan du stödja kunden med att i kassan har ett webb-konto med SmartGuide-online. Detta konto ger dej snabbt svar på dina kunders önskemål gällande passande biltillbehör. Du kan även placera en SmartGuide som en infokiosk i butiken där kunderna kan söka direkt. Våra kunder kallar den populärt för en ”SÄLJMASKIN”!

SG-SHOP

Syns man inte på nätet så finns man inte! Med hjälp av SG-SHOP är du ute på nätet kostnadseffektivt. Du bestämmer vilka artiklar du vill sälja och hur du vill ta betalt, vi hjälper dej! Vill du även nå högt upp i sökmotorerna, använd vår SmartDigital.

HAR DU PLANER PÅ DENNA TYP AV LÖSNINGAR?

KONTAKTA OSS IDAG!

VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DEJ

Integritet