DIGITAL SKYLTNING = INFOTOME

Enkelhet – Skalbarhet – Flexibilitet – Tillgänglighet!

 

 

k

Vad är Digital Skyltning?

Digital skyltning, eller Digital Signage som tekniken heter, är en kommunikationskanal för information, marknadsföring och underhållning. Digitala skyltar kan användas i alla branscher såsom butiker, köpcentrum, fastigheter, offentliga verksamheter, kontor, produktionsanläggningar, utomhus och för transport/reseverksamheter. Det som visas på de digitala skärmarna kallas för ”content” och kan bestå av bilder, filmer, RSS-Flöde, webbsidor och intranät. Genom att lägga ut detta på de digitala skärmarna så når du rätt målgrupp, i rätt tid med rätt material samt att du enkelt och snabbt kan uppdatera materialet i realtid.

Varför Digital Skyltning?

Digital skyltning blir allt mer ett självklart för de flesta branscher. Vi ser dem när vi besöker affären, biblioteket eller sitter på bussen. Det är inte konstigt att denna tekniken har tagit över mycket från de printade skyltarna, då fördelarna är så pass mycket större. Den största fördelen är att få ut ett nytt budskap enkelt, direkt och kostnadseffektivt. Vad som visas på skärmen bestämmer ni helt och hållet själva efter era önskemål och situation.

Hur fungerar Digital Skyltning?

För att kunna publicera och styra när, var och hur ni vill visa ert content på skärmarna behövs ett verktyg. Affärsdesign har utvecklat mjukvaran INFOTOME för att hantera just detta. INFOTOME beskrivs av våra användare som enkel att förstå, smidig, tydlig och användarvänlig. INFOTOME är molnbaserad, vilket innebär att ni inte behöver ”ladda ner” någon programvara utan ni kommer enkelt åt den via er dator eller telefon genom er webbläsare. Bland INFOTOMEs många funktioner hittar ni en schemaläggare där ni enkelt kan styra och planera visningen av ert content.

 

VI på Affärsdesign ÄLSKAR digital skyltning! 

VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DEJ

Integritet