Digital skyltning = Infotome

Vad är Digital Skyltning?

Digital skyltning eller digital signage är en form av kommunikationskanal som används för informationsspridning, marknadsföring och underhållning. Intresset för digitala skyltar växer i popularitet och kan användas i princip av alla branscher så som butiker, restauranger, fastigheter, mäklarfirmor, mässor, entréer, arenor, köpcentrum och gym.

Idag ses digital skyltning som det mest proffsiga och effektiva kommunikationsverktyget på marknaden. Genom att lägga ut bilder, filmer, och annat material på skärmen nås en bred målgrupp med informationen i realtid.. Innehållet på skärmen styrs via via ditt konto på webben. Lätt och tydligt med många funktioner byter du enkelt innehåll..

Infotome erbjuder ett brett sortiment av digitala skärmar i olika storlekar, I samarbete med våra partners är vi marknadsledande..

Digital skyltning

Idag ses digital skyltning som det mest proffsiga och effektiva kommunikationsverktyget på marknaden. Genom att lägga ut bilder, filmer, och annan material på skärmen kan man nå till en bred målgrupp och hålla dessa uppdaterade i realtid. Innehållet på skärmen styrs via vårt webbgränssnitt, Infotome, som är användarvänligt samt har flera bra funktioner som gör det enkelt för er att byta budskap.

Infotome

Infotome hjälper dej att hantera innehållet i skärmen. Infotome är en molnbaserad mjukvara där du har tillgång till i dator, surfplatta eller mobil, det enda som behövs är internetuppkoppling. Med Infotome kan du styra innehållet på skärmen samt skapa professionellt innehåll på ett väldigt enkelt sätt. Vill du se hur enkelt det är att arbeta i Infotome? Kontakta oss idag!

Var?

Låt era budskap samt erbjudanden nå kunden i tid. Digital skyltning kan idag implementeras i princip alla branscher så som butiker, restauranger, fastigheter, mäklarfirmor, mässor, entréer, arenor, köpcentrum och gym. Kontakta oss idag så går vi igenom dina möjligheter med digital skyltning.