HEMSIDA

HEMSIDA STANDARD

Oftast bygger vi våra kunders hemsidor i WordPress. Vi fullkomligt älskar WordPress. Ungefär 58% av all CMS-webb är byggd i plattformen WordPress. WordPress har tagit världen med storm, och vi förstår varför.

Låt oss skapa klockren webb tillsammans!
WordPress är utan tvekan det mest användarvänliga och mångsidiga publiceringsverktyg som existerar. Inga förkunskaper krävs och för dig som ska driva din webbsida krävs heller inga kunskaper inom webbutveckling.

Vi skapar rätt förutsättningar för att du ska kunna driva din webbsida med framgång. Vi finns där för dig under hela resan, från starten till ett långsiktigt samarbete. WordPress är ett publiceringsverktyg under ständig utveckling och vi hänger med i varenda sväng. När vi är färdiga med hemsidan ansvarar vi för att den driftas i vårt webhotell.

KONTAKTA OSS IDAG!

k

SÖKMOTOROPTIMERING (SEO)

Sökmotoroptimering (SEO) är någonting som vi har en väldigt speciell och nära relation till. Vi har lång erfarenhet kring hur bra webb bör fungera, se ut, samt hur Google ser på saker och ting när det kommer till Sökmotoroptimering och hur de anser att en bra webb bör vara.

DATADRIVEN MARKNADSFÖRING

En stark närvaro på Google och i relevanta Sociala Medier har blivit en självklar del i den digitala närvaron för medvetna verksamheter.

Vi vet att det kan vara både tidskrävande och frustrerande att som företagare sätta sig in i de olika plattformar, algoritmer och metoder som krävs för att driva intäkt och skapa långsiktigt hållbar ROI med hjälp av dessa tjänster.

 

 

HOSTING

SiteManager för blixtsnabba och säkra webbplatser i WordPress.
Ibland får vi frågan: “Varför ska vi välja er hosting?” och svaret på den frågan är mycket enkel. Vår hosting är speciellt anpassad för WordPress-plattformen. Det är nämligen så enkelt att WordPress kräver en hel del krut för att fungera riktigt bra, och då räcker inte alltid traditionell hosting där tusentals webbsidor delar på servrar och där säkerheten nästan är obefintlig.

HAR DU PLANER PÅ HEMSIDA?

KONTAKTA OSS IDAG!

VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DEJ

Integritet