SMARTDIGITAL

SmartDigital

ÖKA DIN FÖRSÄLJNING MED VÅR VERKTYGSLÅDA SMARTDIGITAL

Blir du stressad över vad SEO, SEM, Adwords och andra ord betyder? Släpp det och kontakta oss på Affärsdesign idag. Vi vill bli din digitala coach.

Lämna över de digitala bitarna till oss så kan ni koncentrera er på det ni är bäst på er egen verksamhet. Samtidigt som Affärsdesign ökar er synlighet och försäljning. Med vår kreativitet, struktur och goda energi ökar vi våra kunders försäljning. Att använda digitala verktyg i marknadsföring kräver en väl genomarbetad strategi för att ge effekt.
Affärsdesigns arbetsmodell som vi kallar SmartStrategi ökar inte bara er exponering på nätet utan ökar även försäljningen. Här kan du läsa om våra tjänster i arbetet.

DIGITAL STRATEGI

Vi utgår från era mål och affärsstrategier för att tillsammans med er skapa eller förbättra er digitala strategi. Vi på Affärsdesign har en lång erfarenhet av att leda digital strategiutveckling hos såväl små företag som koncernbolag.

WEBBUTVECKLING
Din webbplats är en viktig kommunikationskanal för att ta driva trafik till. Den ska omvandla dina besökare och potentiella kunder till just kunder. Webbplatsen behöver kontinuerligt uppdatering och uppmärksamhet för att se till att den är snygg, användarvänlig, informativ och anpassad för företagets mål med den digitala närvaron. Tack vare vårt helhetskoncept får ni en partner som har med det strategiska och kommunikativa tänket från start till mål. Givetvis kan ni dra nytta av våra erfarenheter från flertalet tidigare hemsidor – och vi kan hjälpa er att kontinuerligt testa vad som funkar för just er målgrupp.

KOMMUNIKATION
Kunderna förväntar sig idag personlig, konsekvent och snabb kommunikation i alla kanaler som de kommunicerar med ditt varumärke eller företag. Vår arbetsmetod gällande , SEO, sociala medier, varumärke, sökmarknadsföring och webbdesign-tjänster levererar innehåll som behåller kundernas engagemang och lojalitet mot ditt varumärke.

SÖKMOTOROPTIMERING, SEO
SEO går uppfattas och görs komplext av många. Vår målsättning är att den skall vara kostnadseffektiv och förståelig.  Vi använder smarta metoder för att se till att innehållet hittas, rankas högt och genererar kvalificerade leads.

SÖKMOTORMARKNADSFÖRING, SEM
Utöver att webbsidan ska vara utvecklad i termer av konverteringfokuserad design (CRO) med tydliga mål är det självklart viktigt att rätt besökare landar på rätt och relevanta sidor på er webbsida. Den här delen brukar kallas för digital marknadsföring och där spelar Google Ads en otrolig viktig roll. Genom noggranna mätningar, väldefinierade analyser och kontinuerliga uppföljningar skapas underlag för att förbättra kvalitén på besökarna och i långa loppet öka ert företags resultat. Det är precis det sökmotormarknadsföring (SEM) handlar om – att hitta de mest inkomstbringande orden som ökar era intäkter!

PROSPEKTGENERATOR
Att skapa personligt, aktuellt och relevant innehåll kräver en djup förståelse för din målgrupp. I vår grundläggande workshop arbetar vi fram eran verktygslåda för att hjälpa ert företag att bygga en djupare och mer långsiktig relation med dina kunder.

Kontakta oss så bjuder vi på en SEO rapport på er hemsida. I rapporten får du en betygssättning på hemsidans SEO, användarvänlighet, prestanda, engagemang i sociala medier och säkerhet.