Primeflow Auto: Här väntar inga kunder... länge!

Vill bara säga det att Ekeberg är så himla stolt! Med kreativitet, kunskap och teknik har jag fått vara med och bygga bildelsbutiker på nätet i rätt många år nu. Personliga butiker, lätta att sköta och med Europas största databas för bildelar i fickan.  Innan har flera sagt ”att det är för bra för att vara sant”. Sedan har de konstaterat att verkligheten överträffade dikten. För sanningen är den att kombinationen Primeflow Auto och Tecdoc är svårslagen.

68.500 bilar

Måste också få berätta. Bygger du med hjälp av Primeflow Auto är försäljningen igång samtidigt som dörrarna till din butik öppnas. Vårt API har en egen ingång till Tecdoc. Här finns alla bildelars databas. Samtliga delar till 68.500 biltyper, 62.500 bilar för kommersiell verksamhet och för 7.000 motorcyklar. Det Tecdoc inte har finns inte. Så enkelt är det. Med andra ord här väntar inga kunder länge.

Snabbt och enkelt

Självklart är Primeflow Auto dygnet runt uppkopplad mot Tecdoc. Vilket innebär kontinuerlig uppgradering. På samma sätt är Primeflow Auto sammankopplad med din leverantör därför sker prisersättning, erbjudanden och berikande av information närmaste Automatiskt.  Allt är sammankopplad via vår API. Vilket även innebär att de bildelar som du säljer kan packas med din logotype på tejpen. Snabbt, enkelt och utan krångel.

Kort startsträcka

Det är nästan så att jag får lust att sticka ut hakan och säga. Det är troligtvis dumt att inte bygga med Primeflow Auto. Primeflow Auto är enkelt, lättskött och på engång. Vi har helt enkelt byggt bort långa startsträckor, krångliga rutiner och dåliga avtal med leverantörer.

Primeflow Auto är det enkla och lättillgängliga som direkt leverera. Och nu väntar den på dig. En färdig butik på nätet, med din profil, som har alla bildelar dina kunder frågar efter.

Hör gärna av dig.

/Peter Ekeberg