Säljande e-handel med Primeflow

Vi på Affärsdesign älskar att bygga e-handel som genererar hög försäljning.

För att lyckas med en e-handel krävs inte bara ett attraktivt produkterbjudande men även att sajten är designad med ett tydligt konverteringstänk med enkla pedagogiska steg att ta sig till kassan som får besökaren att genomföra ett köp.

Vi bygger premium e-handel som ökar försäljningen genom att:

Designa och koda er nya e-handel helt och hållet utifrån ett konverteringsperspektiv. Dvs hur vi ska få era kunder att handla så mycket som möjligt.

Det innefattar alltifrån att e-handeln är laddas snabbt välpaketerad, till att den rankar högt på Google. Detta kräver inte bara säljande texter och bra beskrivningar på bilder, utan framförallt goda tekniska förutsättningar.

Detta är utgångspunkten i vårt arbete vid produktion av ny e-handel och det är ett recept som visat sig fungera gång på gång. Oavsett om det handlar om att sälja bildelar, kontorsmaterial, eller verktyg.

Efter att vi lanserat en ny e-handel producerad av oss på Affärsdesign följer vi upp resultaten och fortsätter öka försäljningen för de kunder som vill jobba långsiktigt med vårt team på SmartDigital.

Vill du veta mer?

Boka >tid här