Primeflow

Vi erbjuder en e-handelsplattform som gör det smidigt att komma igång och bedriva lönsam e-handel.

Primeflow är en API-baserad tjänst för digital handel, väl förberedd för framtiden. Du kommer igång snabbt och kan växa och utvecklas på dina marknader. E-handel i dag är så mycket mer än bara beställning via webben. Primeflow hanterar hela kedjan från dina inköp och ditt lager till din kunds orderläggning och betalning, till dina pack, plock och leveransrutiner av kundens order.

Vare sig du har 5 eller 500 ordrar om dagen skriver du lika enkelt ut plocksedlar och frakthandlingar från Primeflow. Har du dropshipordrar hanteras även dessa från gränssnittet med våra dropshipfunktioner. 

 Med Primeflow når du flera olika marknadsplatser samtidigt med nya kunder som ökar din försäljning. .Det är enkelt att koppla ihop Primeflow med andra externa system. Med Primeflow kan du använda dig av många olika prisstrategier och prismodeller i din e-handel; avtalspriser, stafflingar, kampanjer, tag tre betala för två, m.m. Självklart kan du ha tidsinställda events och kampanjer och olika priser på samma vara i olika försäljningskanaler. Du ändrar lika enkelt priserna på en produkt som hundratals. Allt och enkelt utifrån dina egna valda kriterier, med några få klick.

Boka tid för en träff

Ordlista

Application Program Interface (API) är ett slags protokoll som används för att program, system och applikationer på ett enkelt sätt ska kunna prata med varandra,

E-handel Affär på internet

Primeflow Vår e-handlesplattform som gör det enkelt för dig att bli lönsam på internet