QuickIOT

QuickIOT, affärsmöjligheter med internet of things

Genom att koppla upp produkter och låta dem kommunicera öppnas en helt ny värld av möjligheter. Din verksamhet blir effektivare, sparar pengar, minskar risker och du kan öka din omsättning med helt nya erbjudanden.

Vi hjälper dig skapa affärsnytta med internet of things (IoT). 

Vi lever i en uppkopplad värld där människan och maskiner tillsammans skapar nya lösningar för smarta prylar, bilar, fabriker, hem och städer.
Med hjälp av exempelvis sensorer kan man överföra en mängd olika uppgifter som läge, temperatur, rörelse och position. Man kan mäta hur en produkt faktiskt används och hur väl en produktion är trimmad. Möjligheterna är oändliga.

Vi på Affärsdesign har lång erfarenhet av att stödja kunder i olika branscher med lösningar inom Internet of Things-området. Affärsdesign har kompetens inom inbyggda system, i kombination med applikation- och processkunskap för ett flertal områden. Detta gör oss till en perfekt partner för Internet of Things projekt.

VI HJÄLPER DIG MED

  • Förstudier
  • Program och projektledning
  • Analys och prototypdesign
  • Kundupplevelser

Ordlistan

Internet of things (IoT) Uppkopplingsbara produkter som kan kommunicera över internet. Det kan vara allt i från hushållsföremål som brödrost och kylskåp till delar av stora byggprojekt., IoT kan i praktiken omfatta de flesta produkterna i vår professionella som privata vardag

QuickIOT kommunikationsplattformen som appliceras på produkten.