Skapa shopping dygnet runt.

Snart finns inga stängda butiker.

Helt klart är att pandemin satte fart på näthandeln. Den explosionsartade ökningen möjliggjordes av att tekniken redan var på plats. Samt att kreativa entreprenörer (som vi) såg möjligheterna att skapa shopping dygnet runt. I det nya finns inga stängda butiker!

Med våra unika lösningar, smarta verktyg och din vilja att vinna kundens förtroende ligger vägen öppen. In i en vardag med många fler möjligheter än någonsin.

Öppet dygnet runt.

Tänk dig ett virtuellt varuhus fullt med dina varor och tjänster. Tillgängliga dygnet runt. Alltid på en armlängds avstånd var än i världen dina kunder är. Med en infrastruktur som garanterar en minutiös överblick av köpets alla led. Alltifrån beställning till betalning, leverans och uppföljning. Det är så vi bygger din butik på nätet.

En butik för hela världen.

Fördelarna med en butik på nätet är otroligt många. Det är enbutik för hela världen. Som administreras av smarta verktyg som talar alla världens språk, relaterar till världens valutor och med automatik fyller i fraktsedlar utan att blinka. Och det är bara några fördelarna. Boka en tid nu så berättar vi mer.

Om våra verktyg läser du här.

Smart är att boka en träff här och nu

Ordlista 

Sökmönster Spår som kunder lämnar på nätet. Att läsa dessa hjälper oss att kontinuerligt effektivisera och bli smartare digitalt.

Google den dominerande sökmotorn som är världens främsta marknadsplats. Där alla är.

Search Engine Marketing (SEM) är verktyg som marknadsför dig på nätet. Till varje hemsida finns sökord som triggas när någon söker just på det ordet. En sökordsträff innebär att sidan kommer att visas på internets olika sökmotorer, där Google är den främsta. Ju smartare sökorden används desto högre rankas sidan.

Search Engine Optimization, (SEO) är ett verktyg som används för att höja synligheten på din hemsida.

Search Engine Advertising (SEA) är betalda annonser som visas på nätets sociala arenor. Dessa annonser styrs av algoritmer och därför syns för kunder som har visat intresse för dina produkter.